
Leipäjuusto ja mansikka ne yhteen sopivat!
2–4 annosta
- ruukku friseesalaattia
- 200 g leipäjuustoa
- 200 g kukkakaalia
- 2 dl riivittyjä herneitä
- ½ l mansikoita
- kirveliä
Kastike
- ½ rkl makeaa sinappia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunanmehua
- ½ tl rouhittua mustapippuria
Valmistus
- Revi, huuhtele ja linkoa salaatti. Leikkaa leipäjuusto kuutioiksi ja kukkakaalin nuput viipaleiksi. Riivi herneet. Poista mansikoista kannat ja lohko marjat.
- Ravista kastikkeen ainekset purkissa tasaiseksi kastikkeeksi.
- Sekoita kastike friseesalaatin joukkoon. Lisää salaattiin leipäjuusto, kukkakaali, herneet ja mansikat. Silppua pinnalle tuoretta kirveliä.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa