Leipäjuusto ja mansikka ne yhteen sopivat!

2–4 annosta

  • ruukku friseesalaattia
  • 200 g leipäjuustoa
  • 200 g kukkakaalia
  • 2 dl riivittyjä herneitä
  • ½ l mansikoita
  • kirveliä

Kastike

  • ½ rkl makeaa sinappia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl sitruunanmehua
  • ½ tl rouhittua mustapippuria

Valmistus

  • Revi, huuhtele ja linkoa salaatti. Leikkaa leipäjuusto kuutioiksi ja kukkakaalin nuput viipaleiksi. Riivi herneet. Poista mansikoista kannat ja lohko marjat.
  • Ravista kastikkeen ainekset purkissa tasaiseksi kastikkeeksi.
  • Sekoita kastike friseesalaatin joukkoon. Lisää salaattiin leipäjuusto, kukkakaali, herneet ja mansikat. Silppua pinnalle tuoretta kirveliä.