1 pieni munakoiso3 valkosipulinkynttä¾ dl oliiviöljyä1 rkl valkoviinietikkaa6 dl vettä1 tl suolaa1 dl oliiviöljyä3 dl täysjyvä-couscousta1 dl silputtua minttua1 dl silputtua lehtipersiljaa(tuoretta pinaattia)

Pese ja kuutioi munakoiso. Hienonna valkosipulit.

Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa ja pyörittele munakoisoja ja valkosipulia öljyssä. Lisää pehmenneisiin kuutioihin valkoviinietikkaa.

Kiehauta vesi erillisessä kattilassa. Lisää suola ja puolet öljystä.

Nosta kiehuva vesi pois levyltä. Sekoita joukkoon couscous (eli kuskus). Anna turvota kannen alla muutama minuutti. Sekoita couscous irralliseksi ja lisää munakoisot joukkoon. Lisää loput oliiviöljystä.

Silppua jäähtyneeseen salaattipohjaan tuoretta minttua ja lehtipersiljaa, kokeile myös tuoretta pinaattia.