
Jauhoiset perunat sopivat hyvin perunasalaattiin.
10 jauhoista perunaa
1 dl oliiviöljyä
4 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
2 dl aurinkokuivattua tomaattia
½ dl kapriksia
2 rkl kapristen lientä
kevätsipulia
kirsikkatomaatteja
1 dl pinjansiemeniä
(sormisuolaa)
- Pese ja viipaloi perunat ohuiksi kuorineen.
- Kumoa perunat kulhoon ja lorauta öljy joukkoon. Sekoittele niin, että perunat tulevat kauttaaltaan öljyisiksi.
- Levitä perunaviipaleet uunipellille yhteen kerrokseen leivinpaperin päälle.
- Kuori ja viipaloi valkosipulista lastuja ja levitä perunoiden päälle paahtumaan. Lisää kevyesti suolaa.
- Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, niin että perunat saavat väriä ja ehtivät kypsyä.
- Jäähdytä perunat ja lisää joukkoon aurinkokuivattuja tomaattipaloja, kapriksia ja loraus nestettä kaprispurkista. Tämän kaiken voit tehdä jo edellisenä päivänä.
- Lisää silputtu kevätsipuli ja halkaistut kirsikkatomaatit salaattiin viime tipassa.
- Viimeistele paahdetuilla pinjansiemenillä. Kumoa tarjolle kauniiseen kulhoon.
Muista myös nämä ihanat salaatit:
- Ruokaisa lohisalaatti
- Broilerisalaatti
- Isoäidin munasalaatti
- Fetasalaatti
- Chilinen tofusalaatti
- Pähkinäinen salaatti
- Savukala-perunasalaatti
- Linssisalaatti
- Couscous-salaatti
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa