Hieman aikaa – ja sen vuoksi kärsivällisyyttä – täytyy varata tämän herkun valmistukseen. Mutta miten hyvältä se maistuukaan!

  • ½ l mustikoita
  • 3 rkl tavallista tai hedelmäsokeria
  • 4 rkl sitruunamehua(2 rkl herukkalikööriä)
  • 2–3 rkl talkkunaa

Kiisseli

  • 6 dl kevytmaitoa
  • 3 rkl hedelmäsokeria
  • 1 dl maissitärkkelystä (Maizena)
  • 1 tl vaniljasokeria

Survo mustikat, mausta sose sokerilla, sitruunamehulla ja liköörillä. Lisää hieman talkkunaa. Pane seos jääkaappiin kiisselin teon ajaksi.

Sekoita kiisseliainekset kattilassa. Kuumenna ja anna kiehua 3 minuuttia. Sekoita koko ajan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mausta jäähtynyt kiisseli mustikkasoseella. Maistele ja lisää halutessasi sokeria tai sitruunamehua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Huuhdo kuusi pientä vuokaa tai kuppia vedellä ja lusikoi seos niihin. Pane pakastimeen vähintään 4 tunniksi.

Kasta astiat kuumaan veteen, kumoa jäädykkeet tarjolle ja valuta päälle mustikkasiirappia.

Katso myös nämä ihanat reseptit

Sisältö jatkuu mainoksen alla