Tiina Lymi (vas.), Lena Meriläinen, Leena Pöysti ja Iina Kuustonen Sykkeessä.
Tiina Lymi (vas.), Lena Meriläinen, Leena Pöysti ja Iina Kuustonen Sykkeessä.

Suosikkisarjat Syke ja Mustat lesket jatkavat uuden tuotantokauden jaksoin. Komediasarjassa Kynsin hampain pureudutaan politiikkaan ja liikutaan ajassa. Kaikissa päärooleja esittävät eturivin naisnäyttelijät.

1. Syke

Yle TV2 alkaen 23.3. klo 21.
3. tuotantokausi.
yle.fi

Mistä kertoo?

  • Keskiössä on neljä sairaanhoitajaa, joita esittävät Lena Meriläinen (kuvassa alla), Leena Pöysti, Tiina Lymi ja Iina Kuustonen. Potilastapausten dramaattisia käänteitä. Kulisseissa kukkii romantiikka.

Mitä luvassa?

  • Sairaalan osastoa uhkaavat supistustoimet. Vastakkaisiin kaarimaljoihin asettuvat työpaikat ja potilasturvallisuus. Päähenkilöistä yksi valmistelee häitään, toinen lääketieteen opintoja.

2. Mustat lesket

Nelonen alkaen 14.3. klo 21.
2. tuotantokausi.
nelonen.fi

Mistä kertoo?

  • Venla-palkitun sarjan päärooleissa nähdään Wanda Dubiel, Pihla Viitala ja Malla Malmivaara. Miestensä hämäräbisneksiin kyllästyneet vaimot päättävät murhata siippansa. Hirtehinen alku, kehittely kolkkoa.

Mitä luvassa?

  • Ensimmäinen tuotantokausi päättyi tilanteeseen, jossa yksi miehistä saa tietää vaimonsa yrittäneen tappaa hänet. Leskien rivit rakoilevat, ja he itse joutuvat tähtäimeen. Sarjan oikeuksia on myyty ulkomaille.

3. Kynsin hampain

Yle TV2 alkaen 10.3. klo 21.25
10 osaa.
yle.fi

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mistä kertoo?

  • Eletään 2500-lukua ja tuho uhkaa maapalloa. Virkamies Anteroinen lennätetään vuoteen 2016 muuttamaan politiikan tapahtumia, jotka tuhouhkan saivat aikaan. Hän löytää Anita Karvosen (Pamela Tola, kuvassa).

Mitä luvassa?

  • Puoluesihteeri (Pirjo Lonka) yrittää ohjailla Anitaa. Pääministeri sen sijaan ei ole niin vain vietävissä. Vaalipaine kasvaa ja lisähaastetta tuovat Anitan perhe ja Antti Holman esittämä omituinen Anteroinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla