Hauesta ja kuhasta voi tehdä kalapullia.

4 annosta

500 g hauki- tai kuhafileetä
½ dl ranskankermaa
2 rkl punaista pestoa
1 muna
1 rkl perunajauhoa
2 tl sitruunan kuorta
1 tl suolaa
½ dl silputtua tilliä
paistamiseen rypsiöljyä

Lisäkkeenä pastaa, pinaattia, tomaattia, loraus sitruunamehua ja oliiviöljyä

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
  • Nypi kalafileestä ruodot ja viillä nahka pois fileestä. Paloittele kala reiluiksi paloiksi. Lisää kalapalat ja muut ainekset paitsi tilli monitoimikoneen kulhoon. Surauta tasaiseksi massaksi. Sekoita tillisilppu massan joukkoon.
  • Pyörittele murekemassasta kostutetuin käsin kalapullia. Paista pullat pannulla kypsiksi.
  • Tarjoa lisänä pastaa. Haihduta tuoretta pinaattia hetki pannulla, lisää oliiviöljyä, kypsää pastaa ja halkaistuja kirsikkatomaatteja.
  • Sekoita joukkoon sitruuna­mehua ja ripaus suolaa. Tarjoa pinaattipasta kalapullien kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla