Haluatko miljonääriksi -ohjelman juontaja kerää kommentteja puolesta ja vastaan
Haluatko miljonääriksi -juontaja Jaajo viihtyy vapaa-ajallaan pipo päässä.
Haluatko miljonääriksi -juontaja Jaajo viihtyy vapaa-ajallaan pipo päässä.

Etlehti.fi:ssä käynnissä oleva äänestys Suomen hauskimmasta televisiomiehestä osoittaa yhden henkilön johtavan ylivoimaisesti. Toiselta sijalta löytyy supersuosittu radio- ja televisiojuontaja Jaajo Linnonmaa, joka on herättänyt paljon keskustelua.

Äänestys tuotti nopeasti kymmeniä kommentteja sekä etlehti.fi:n keskustelupalstalla että Facebook-sivuillamme, joista molemmista alla olevat kommentit on kerätty.

Suurin osa etlehti.fi:n lukijoista on sitä mieltä, että Haluatko miljonääriksi -ohjelman Jaajo on hauska veijari. Lisäksi hän symppis, huumorintajuinen ja siististi pukeutuva, kun asiaa kysytään lukijoilta.

  • Jaajo on uusi tuttavuus, kivan ja älykkään näköinen, pukeutuu siististi. Kiinnostava.
  • Jaajo on suosikkini!
  • Jaajo on paras!
  • Jaajo on symppis, ja hänessä on sopivasti leikkisää huumoria.
  • Jaajo on mukavan leppoisa kisaisäntä.
  • Jaajo on ehdottomasti hauskin!
  • Jaajo on mielenkiintoinen ja melko tuore kasvo, hyvä huumorintaju tuntuu olevan hallussa. Katson mielelläni häntä televisiossa!

"Jaajo on symppis, ja hänessä on sopivasti leikkisää huumoria."

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Suomen hauskin tv-mies -äänestyksemme on saanut lukijat haikailemaan myös mennyttä. Jotkut Haluatko miljonääriksi -ohjelman katsojat nimittäin kaipaavat takaisin entistä juontajaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
  • Lasse Lehtinen tosiaan juonsi Haluatko miljonääriksi ohjemaa aikoinaan paremmin kuin Jaajo Linnonmaa. Lehtinen osasi keskustella kilpailijoiden kanssa jonnin joutavaa puuttumatta heidän ulkonäköönsä tai ammatteihinsa.
  • Jaajo on niin puusta veistetty, että pilaa koko ohjelman. Johan tässä on Lasse Lehtistä ikävä juontamaan takaisin tätä ohjelmaa!

Katso, mitä aiheesta puhutaan Facebook-sivuillamme

 

Katsotko sinä tänään Haluatko miljonääriksi -ohjelman televisiosta? Sen juontaja kerää monenlaisia kommentteja, mutta mitä mieltä sinä olet Jaajo Linnonmaasta?

Julkaissut ET-lehti 5. maaliskuuta 2016

 

Äänestä ja keskustele

Mitä mieltä sinä olet?

Onko Jaajo symppis vai ei?
Käy äänestämässä Suomen hauskinta televisiomiestä ja osallistu keskusteluun täällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla