Vantaalainen mies purkaa syömiskiukkuaan Helsingin Sanomissa (HS). Hänen mielestään aamupalan nauttiminen julkisessa liikennevälineessä on moukkamaista.

Marko Toivanen avautuu HS:n mielipidesivulla siitä, että "junassa istutaan usein aamupala kädessä kuin olohuoneessa".

– Joillakin julkisissa kulkuneuvoissa matkustavilla ihmisillä on huonoja käytöstapoja, Toivanen kirjoittaa.

– Syödään jugurttia, haisevia ruokia tai kuoritaan mandariineja. Aamupalan syöminen junassa ei ole hyvien tapojen mukaista.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mies ehdottaa Helsingin Sanomissa, että voisivatko ihmiset nousta aiemmin ja syödä aamupalan kotona. Tai viimeistään asemalla ennen junaan menoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä mieltä sinä olet: Häiritseekö julkisissa liikennevälineissä syöminen? Teetkö sitä itse? Vai onko tapa huonoa käytöstä? Kerro mielipiteesi ja keskustele aiheesta alla olevassa kommentointikentässä.

Vierailija

Surkee provo tuo edellinen- muttakun ei parempaan pysty niin ei. Hylätty!  

Onkos sulla jotain kunnollista sanottavaa tähän keskusteluun sen sijaan että haukut muita?

Vierailija

Hei, syömistä (mikäli ei haise voimakkaalta) enemmän minua häiritsevät ne matkustajat, jotka jättävät ikkunapaikan tai keskipaikan tyhjäksi (varsinkin 3-istuttavissa penkeissä) eivätkä ole huomaavinaan, vaikka käytävätila on täynnä seisovia ihmisiä. Jotkut vielä pitävät laukkua penkillä, ettei vaan kukaan tule viereen istumaan. Katsellaan vaan maisemia tai räplätään kännykkää eikä olla huomaavinaan mitään. Joskus tekisi mieli kysyä, että oletko maksanut kahdesta paikasta.

Rohkeasti vaan sanomaan, että voitko siirtää laukkua, jotta pääsen istumaan. Aina on tilaa annettu ainakin minulle. Miksi ihmeessä nämä käytävillä seisovat eivät mene itse istumaan niille vapaille ikkuna- ja keskipaikoille? Mikä estää? Ihmettelen, miksi ihmiset seisovat käytävillä kulkua tukkimassa vaikka on vapaita istumapaikkoja...mutta ei se minua häiritse, seisokoot jos haluavat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla