Vantaalainen mies purkaa syömiskiukkuaan Helsingin Sanomissa (HS). Hänen mielestään aamupalan nauttiminen julkisessa liikennevälineessä on moukkamaista.

Marko Toivanen avautuu HS:n mielipidesivulla siitä, että "junassa istutaan usein aamupala kädessä kuin olohuoneessa".

– Joillakin julkisissa kulkuneuvoissa matkustavilla ihmisillä on huonoja käytöstapoja, Toivanen kirjoittaa.

– Syödään jugurttia, haisevia ruokia tai kuoritaan mandariineja. Aamupalan syöminen junassa ei ole hyvien tapojen mukaista.

Mies ehdottaa Helsingin Sanomissa, että voisivatko ihmiset nousta aiemmin ja syödä aamupalan kotona. Tai viimeistään asemalla ennen junaan menoa.

Mitä mieltä sinä olet: Häiritseekö julkisissa liikennevälineissä syöminen? Teetkö sitä itse? Vai onko tapa huonoa käytöstä? Kerro mielipiteesi ja keskustele aiheesta alla olevassa kommentointikentässä.

Aamupalaraivo heräsi Hesarissa: "Syöminen junassa on hyvien tapojen vastaista"

Vierailija 28.03.2015 klo 18:34 Hei, syömistä (mikäli ei haise voimakkaalta) enemmän minua häiritsevät ne matkustajat, jotka jättävät ikkunapaikan tai keskipaikan tyhjäksi (varsinkin 3-istuttavissa penkeissä) eivätkä ole huomaavinaan, vaikka käytävätila on täynnä seisovia ihmisiä. Jotkut vielä pitävät laukkua penkillä, ettei vaan kukaan tule viereen istumaan. Katsellaan vaan maisemia tai räplätään kännykkää eikä olla huomaavinaan mitään. Joskus tekisi mieli kysyä, että oletko maksanut kahdesta...
Lue kommentti