Ystävänpäivä lähestyy ja moni vanhus viettää sitä yksin. Helsingin Seniorisäätiö pyytäkin ihmisiä muistamaan vanhuksia. ET lupasi auttaa, jos tekin autatte!

Lähetä kortti ystävälle, vaikket häntä tunnekaan. Se on nyt nimittäin helppoa.

Kirjoita pieni värssy, oma tai lainattu ja lähetä se meille huomiseen mennessä.

Kirjoitamme värssysi käsin täällä tekemäämme korttiin ja lisäämme loppuun nimesi. Etunimikin riittää, jos et halua allekirjoittaa korttia koko nimelläsi. Toimitamme kortit Helsingin Seniorisäätiön asukkaille.

Kirjoita värssy, ET-lehti tekee kortin

Helsingin Seniorisäätiö toivoo, että jokainen heidän asukkaansa saisi tänä vuonna ainakin yhden ystävänpäiväkortin.

– Meillä on neljä palvelutaloa, joissa asuu yllättävän paljon vanhuksia, joilla ei ole enää omaisia tai ystäviä elossa. Olisi ihanaa, jos heitä jokaista muistettaisiin ystävänpäivänä, sosiaaliohjaaja Mari Raatikainen Helsingin Seniorisäätiöstä kertoo.

Tavoitteena on siis saada yli 600 korttia, ainakin yksi jokaiselle kodin asukkaalle!

Koska värssyt ovat mukavia, lähetä meille oma suosikkisi korttiin. Kaikkien lähettäneiden tekstit viedään eteenpäin kortin muodossa. ET-lehden toimitus pistää kasaan oman korttipajan; kirjoitamme ja teemme täällä kortteja värssyillesi. Nyt siis runosuoni pulppuamaan!

Lähetä värssysi tai runonpätkäsi osoitteeseen irina.bjorkman@sanoma.com keskiviikkoon 11.2. klo 16 mennessä. Arvomme kaikkien osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken kolme kappaletta ET-lehden Rakkaimmat värssyt kirjoja.

Muista jakaa runosi myös ET-lehden runo-osiossa.