Mukavien asioiden kalenterissa voit jättää myös kuvan, joka on ilostuttanut. Nämä kuvat ovat etlehti.fin lukijoiden omia.
Mukavien asioiden kalenterissa voit jättää myös kuvan, joka on ilostuttanut. Nämä kuvat ovat etlehti.fin lukijoiden omia.

Onko syy hymyysi aurinkoisessa kevätsäässä vai jossain ihan muussa? ET-lehden lukijat kertovat ahkerasti kivoista jutuistaan, jotkut jopa kuvan kanssa.

  • ”Ihanasti on aurinko paistellut tänään, kun tein pitkän kävelylenkin.”
  • ”Sairastin rankan flunssan.  Kävin rakkaitten tyttöjeni  luona Keski-Suomessa.  Juhlistimme kevättä mieskuoron konsertin jälkeen syöden hyvän päivällisen ja tanssien karaokelaulujen tahdissa.  Sukuumme syntyi  pari viikkoa sitten uusi poika. Vanhimmasta siskostani tuli isomummu,  heitä on nyt neljä sukupolvea.”
  • ”Mukavaa,kun olen saanut tehtyä näitä kotitöitä. Kaappien siivousurakka jatkuu. Vien kaikki kutistuneet ja liikkumattomat asusteeni vaatekaapista keräykseen. Tyttäreni pitää lähiaikoina taas kirpputoria. Sinne lähtee mukeja, laseja, lasten satukirjoja, tarpeeton mehumaija, atrainsarja, leluja...”
  • ”Olin taas posliininmaalauksessa. Sain polttoon kaksi mukia ja kauniin pienen maljan. Kotiin toin valmiin kukkalautasen. ”

Mikä tänään oli mukavaa? Käy kertomassa oma piristysjuttusi ja lue muiden tarinoita etlehti.fin keskustelupalstalla täällä.

  • ”Tänään sataa räntää taivaan täydeltä. Tallustelin kauppaan ja kengät vettä litisten takaisin kotiin. Mustarastaskin lopetti konsertin ja kyyhöttelee tuolla tuijan alla kylmissään. Niin kuin sanotaan, että kevät keikkuen tulevi.”
  • ”Minulle mukava asia oli, kun ruotsalaisella tv-kanavalla on alkanut ohjelma "Sydänystävät". Sen parissa kuluu mukavasti puolituntinen sunnuntai-iltaisin. On mielenkiintoista seurata tavallisten ihmisten keskustelua ja heidän mielipiteitään erilaisista asioista.”
  • ”Pemusin tänään metsässä. Näin talven ja kevään taitteessa metsä ei ole kauneimmillaan. Lumikaan, jos sitä vielä sattuu olemaan, ei ole puhtaan valkoista, vaan ruskeiden havunneulasten kuorruttamaa. Silloin mieleeni nousi tarina Jean Sibeliuksesta. Kun lapsenlapset tulivat metsäretkeltä istui Sibelius Ainolan pihalla ja kysyi: Mitä metsässä näitte? Emme mitään erikoista, lapset vastasivat – jolloin Sibelius kehotti: Menkää ja katsokaa tarkemmin.”
  • ”Mies-parka tuli vähän kipeäksi ja poti täällä kotona. Hän oli myötätuntoinen, kun palasin räntäsateessa painavien kauppakassien kanssa kotiin. Olipa keittänyt kahvitkin, että sain lämmintä. Mukava se on pienikin huomion ja myötätunnon osoitus.”
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla