Helsingin legendaarisessa Yrjökadun uimahallissa on ilmennyt likaisia ongelmia. Onko kaiken takana likaiset naiset?

Uimahallin puhtaanapito on vaikeutunut, koska yhä useampi ihmisistä menee altaaseen käymättä suihkussa. Etenkin naiset ovat  kunnostautuneet tässä, kerrotaan Helsingin Sanomien videolla.

"Naiset menevät uimaan meikit päällä ja ilman suihkussa käyntiä."

Ylläolevalta videolta voi katsoa lisää ihmettelyä. Muun muassa sen, että ihmiset laittavat ensin uimapuvun ja sitten menevät suihkuun, aiheuttaa närää.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Katso video uimahallin kävijöiden tunnelmista ja kerro omat kokemuksesi uimahallissa käymisestä:
Käykö teidän hallissa likaisia uimareita? Mitä heille pitäisi? Sana on vapaa ja keskustelua voi käydä alla olevassa kommentointikentässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5 x Mikä Yrjönkadun uimahalli?

  1. Uimahalli sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, Yrjönkatu 21 b:ssä.
  2. Kyseessä on Suomen vanhin uimahalli.
  3. Se vihittiin käyttöön kesäkuussa 1928.
  4. Uimahallirakennus edustaa aikansa klassismia ja on rakennustaiteellisesti arvokas.
  5. Uimahallissa on erilliset naisten ja miesten uintivuorot.

    Lähde: hel.fi

Kaikissa uimahalleissa on samat ongelmat, jätetään pesemättä ennen uintia, pissitään altaaseen eikä ole sukupuolesta kiinni mitä ihmiset halleissa touhuaa.

Kyllä aiankin Hämeenlinnan uimahallissa osa naisista tulee meikit päässä ja tukka kuivana lakalle haisevana veteeen, varsinkin vesijuoksijoilla tämä on yleistä.( Myös häpykarvojen ajelijoita- nuoria naisia- on nähty uimahallin suihkussa.vFiksu voisi  varmaan hoitaa sheivaamisen kotona!) Ajatellaan kai, etteivät meikit ja muu lika pääse veteen, mutta ei siellä kukaan niin kuivana pysy,kun vesi roiskuu jumpatessa. Mielestäni säännöt koskevat kaikkia ja uimavalvojien pitäisi ottaa tiukka linja. Jos ei tule puhtaana altaaseen, niin ei kun takaisin suihkuun ja ellei muu auta niin porttikielto. Muu ei taida auttaa, jos ei oma järki sano, miten yleisissä tiloissa käyttäydytään. 

Vesijuoksija

Sisältö jatkuu mainoksen alla