.

HAME MUSTA

Oli outoa väki
minkä markkinoilla näin.
Hameet mustat, sielukin
oliko musta.
Ne rivissä sesoi
kuin sotilaat.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Minä katsoin, ajattelin
en halua isoksi tulla
en hametta mustaa tahdo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pieni halusin aina olla
ilman mustaa hametta.

Minä isoksi kasvoin
Nyt on minulla

hame musta.

Juuli - 13

Ilmoitelkaa ylläpitoon jokainen Juulin "runo", jossa varastettu kuva! Ne kaikki on poistettava, kun itse "runoilija" on niin  paksupäinen ettei ymmärrä asiaa vaikka miten ja kuka sitä hälle yrittää selittää. Välinpitämätön ja tyhmä toisten kuvien varastelija! Ei se asia miksikään muutu vaikka rouva mitenpäin tahansa yrittää ongelmaa selittää.

juuli
kirsikankukka55

Mitä luulet Juuli, lukisinko sinulle lakia, jos jättäisit toisten kuvien luvattoman käytön? On vaikea ottaa vakavasti runoilijaa, joka käyttää luvattomia kuvia tehostaakseen runojaan. Ei hyvä

Ottaako kukaan vakavasti henkilöä joka yrittää syytellä toista jonkun eteläfrikkalaisen tai singaporelaisen kaverin kuvien lainailusta. Kun kaverit itse on sähköpostiin kuvat laittaneet eikä niitä ei käytetä kaupallisesti. Otetetaanko pakkomielteisesti näihin kuviin leimatuva tosissaan. Kun ne eivät ole hänen edes. Mitä luulet kirsikka.

Juuli

.

 

 

Miksei muka kukaan ottaisi vakavasti henkilöä, joka puolustaa toisten oikeuksia ?

En ota kantaa hamekko-sanaan, vaikka se kieliopillisesti on väärin, voi kai runoilija siitä korvakuulolla vääntää mieleisensä. Kuva ei rimmaa runoon mitenkään, aiheet eivät kohtaa.

Ihan pikkuisen rasismiakin näkyy siinä ettei afrikkalaisen tai singaporelaisen kuvilla ole niin väliä, koskapa ovat ne sähköpostiinsa laittaneet. Ei ole eriarvoisia ihmisiä. Eikä silti saa vohkia toisten sähköposteista kuvia, ei voi yhtään tietää että ne on yleiseen jakoon tarkoitettu.

Totta, kuvat eivät ole KK:n, mutta eivät ne ole Juulinkaan ! Siinäpä se juju onkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla