Hauskasti glögiltä maistuva suklaamousse on helppo vaihtoehto joulun jälkiruoaksi. Granaattiomenan siemenet tuovat annokseen raikkautta.

Suklaa-glögimousse

2 annosta

100 g talous- tai tummaa suklaata
2 dl kuohukermaa
2 rkl glögiä

Lisäksi

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

1 dl granaattiomenan siemeniä
1 viikuna
2 kumkvattia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
  1. Kiehauta kerma pienessä kattilassa. Palastele joukkoon suklaa. Sekoita tasaiseksi ja jäähdytä. Peitä kattila kannella ja nosta jääkaappiin tekeytymään kahdeksi tunniksi.
  2. Vaahdota mousse sähkövatkaimella ja lisää samalla joukkoon glögi.
  3. Annostele mousse lasimaljoihin. Koristele annokset makusi mukaan granaattiomenan siemenillä, lohkotuilla viikunoilla ja kumkvateilla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla