Kaakaolatte sopii vaikka jälkiruuaksi tai iltapäivän kahvipöytään makeaksi herkuksi.

4 annosta

6 dl maitoa
1 tl kardemummaa
½ tl inkiväärijauhetta
2 rkl tummaa siirappia
2 rkl kaakaojauhetta
50 g raastettua suklaata
kermavaahtoa

  • Mittaa maito pinnoitettuun kattilaan. Lisää joukkoon mausteet ja siirappi.
  • Lämmitä maito pikkuhiljaa höy­ryävän kuumaksi. Varo, ettei se pala pohjaan. Lisää laadukas kaakao­jauhe ja raastettua suklaata.
  • Kokeile tehdä sama myös valkosuklaaseen; valkosuklaalatten reseptin löydät tästä.

Raakasuklaat ET-lehden testissä: Yksi ylitse muiden

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla