Sukkien klassiset tai leikkisät kuviot ja hienostuneet sävyt antavat vanhalle mekolle hetkessä uuden ilmeen.

Supisuomalainen Vogue on valmistanut sukkia tasan 80 vuotta. Juhlamallisto Vogue Vintage onkin kunnianosoitus yrityksen pitkälle historialle, johon kuuluu myös nailonin esiinmarssi.

Sana nylon tulee kaupungeista New York ja London, joissa tämä miljoonien naisten arjen mullistanut keinokuitu 1930-luvun lopulla kehiteltiin.

Omalla tavallaan sukat ovat yhä tasa-arvon asialla. Esimerkiksi Voguen uuden Ribbon-mallin nyöritystä jäljittelevä kuvio tuo linjakkuutta kaiken mittaisiin ja muotoisiin sääriin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kierrätys kannattaa aina

Vogue on osa perinteikästä perheyritystä, vuonna 1921 perustettua Nansoa, joka on jo pitkään vannonut kierrätyksen nimeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusin tempaus on kerätä vanhat, kovaa kulutusta kestäneet nansot talteen, ja toimittaa ne Suomen Punaisen Ristin vaateapuun.

Elokuun loppuun jatkuvan kampanjan ajan ehjän ja pestyn vaatteen voi palauttaa Nanson liikkeeseen 14 eri paikkakunnalla, ja hyödyntää halutessaan 20 prosentin alennuksen uudesta tuotteesta.

Ne nutut, jotka eivät enää kelpaa käyttöön, saavat uuden elämän öljynimeytysmattojen, äänieristeiden tai energiantuotannon raaka-aineena.

Innostavia ideoita kierrätyskamppeista löydät Reijan räsymatolta.

Lähde: Nanso

Sisältö jatkuu mainoksen alla