Pauliina Ruskomaa suosittelee suolattomien mausteiden käyttöä.
Pauliina Ruskomaa suosittelee suolattomien mausteiden käyttöä.

Pauliina Ruskomaa on verenpainekoutsi. Hän antaa kolme tärkeää vinkkiä arkeen.

  1. Mausta ruokasi mielenkiintoisilla ja värikkäillä ­mausteilla, kuten sitruunalla, yrteillä, tomaatilla ja pippureilla. Mausteissa ei ole suolan haittavaikutuksia. Vältä runsassuolaisia liemikuutioita ja soijakastikkeita, ja valitse vähä­suolaista leipää. Makuaisti tottuu vähäsuolaiseen ruokavalioon muutamassa viikossa.

  2. Säännöllinen liikunta auttaa painonpudotuksessa ja siten myös verenpaineen hallinnassa. Liikunta piristää mieltä ja voimistaa sydäntä. Samalla keuhkojen hapenottokyky paranee.

  3. Stressin hallinta ja riittävä uni pitävät osaltaan verenpainetta aisoissa. Mutta muista, että elintapamuutokset vievät oman aikansa. Kaikkea ei tarvitse tehdä yhdellä kerralla – pieni parannus päivää kohden riittää.

"Stressin hallinta ja riittävä uni pitävät verenpainetta aisoissa."

Lähde: Pauliina Ruskomaa, sairaanhoitaja, Asema Apteekki, Terveyspiste

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Korkea verenpaine ei ole itsenäinen sairaus, vaan oire niinkuin on esimerkiksi kuume.

Molemmissa tapauksissa olisi hyvä selvittää oireen aiheuttaja.

Suomessa noin miljoona ihmistä syö verenpainelääkkeitä!

Liika natrium (nostaa verenpainetta) ei kerry elimistöön vaan poistuu virtsan mukana. Siis normaalisti, kun elimistö on tasapainossa. Näin ei käy jos noudattaa virallisterveellistä tärkkelyspitoista (paljon hiilihydraattia) ruokavaliota ja insuliini on jatkuvasti koholla, sillä kohonnut insuliini pysäyttää munuaisten natriumin erityksen.

Yksinkertainen fakta, tunnettu 1920 -luvulta asti. Ihmisille ei vaan kerrota. 

Miksi?

Esimerkiksi VHH ruokavalion alkuvaiheessa paino laskee nopeasti muutaman kilon. Se ei ole läskiä vaan nestettä, joka poistuu kun insuliinitasot laskevat ja munuaiset ryhtyvät erittämään ylimääräistä natriumia ja sen sitomaa nestettä.

Terveys on liiketoimintana hyvin tuottoisaa, katteet korkealla. Käytännössä tarkoittaa lääkäreiden ja lääkeyhtiöiden tekevän saumatonta yhteistyötä kaikkien saadessa mojovat voitot, julkiset lääkärikeskukset on tietoisesti rampautettu ja lihavat lompakot ohjattu yksityisille. Asia tulee muuttumaan kunhan auktoriteettiuskovainen suomen pullakansa tajuaa tulleensa vedätetyksi oikein kunnolla ja ymmärtävät kokonaisuuden liiketoiminnassa, eivätkä enää sokeana kulje narun päässä infernaalisia laskuja maksamassa, lääkärin "määräys" ei enää toimi taikasanana.

Esim. masennus-, kolesteroli- ja diabeteslääkkeiden myynti on miljardiluokan bisnestä. Pelottelutyylillä saadaan tietämättömät ihmiset ostamaan niitä ja pilaamaan jäljellä olevan terveytensä lääkkeiden haittavaikutuksilla. Sairasta, härskiä, suorastaan rikollista toimintaa.

http://personal.inet.fi/koti/remeli/verenpaine.htm

Oma apukeinoni korkeaan verenp...

Olen itse saanut apua myös vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta verenpaineeseeni. Lääkkeitä en ole enää tarvinnut enää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla