Miten voisin vähentää syömiäni lääkemääriä, kysyy painoa pudottava nainen huolestuneena.

Olen 65-vuotias nainen. Olen 154 cm pitkä, ja painoni on sitkeästi 84 kg. Se ei laske, vaikka tekisin mitä.

Minulla on kakkostyypin diabetes, kilpirauhasen vajaatoiminta, rytmihäiriöitä ja verenpainetta.

Tunnen olevani pillerinpyörittäjä, kun otan Metforem 500 mg ja Galvus 50 mg tabletit aamuin illoin, ja puolikkaan Thyroxinin, yhden Emconcorin, Tambocorin, Lescolin ja Primaspanin päivässä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Eikö tästä voisi jotain vähentää?

–Nimimerkki Pilleristikö?

Ei listassasi ole kyllä mitään ylimääräistä. Aivan totta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Herkästihän tuossa voisi olla vielä yksi jos toinenkin lisälääke vaikkapa kohonneen verenpaineen hoitoon. Ja sekin olisi asianmukaista. Et kai vaan syyllistä itseäsi painosi tähden? Älä ihmeessä.

Painon pudottaminen teoriassa on yksinkertaista: syö vähemmän kuin kulutat suosimalla pienempiä ruoka-annoksia ja ruokaa, jossa on vähän energiaa määräänsä nähden. Mutta helppoa se ei ole kenellekään.

Oikeat konstit painonhallintaan kannattaa silti opetella. Palkintona voi olla lääkemäärän vähentyminen, jos se tavoite tuntuu tärkeältä.

Kysy meiltä terveydestä, ravitsemuksesta, seksistä, lakiasioista, puutarhanhoidosta ja antiikista.
Lähetä oma kysymyksesi asiantuntijalle täältä.

Maailmassa ei ole olemassa tapausta, johon tarvitaan useampaa kuin viittä eri lääkettä!!! Lääkehoidon tunnilla, opettaja sanoi että vaikka mitään ei jäis koko kurssista mieleen, niin TÄN SÄÄNNÖN ON JÄÄTÄVÄ, mikäli halutaan terveys-alalle. Viidestä lääkkeestä tulee jo niin paljon ristikontaminaatioita, että ne aiheuttavat itsessään oireita joita pitäisi taas lääkitä. Paras on kun menet tapaamaan lääkäriäsi, ja ilmoitat että nyt tarkastetaan tää lääkehoito. - Ei viittä eri lääkettä! Sen tietää jokainen terveysalalla maailmassa! Ainoa syy, jonka vuoksi lääkäri määrää sinulle noin paljon lääkkeitä, on se että lääkärit saavat lääkefirmoilta provikkaa jokaisesta määrätystä pilleristä. Ja tästä voi lukea mistä vain lisää, uskoaksesi. Lääkärit tekee sitä hommaa hyvän palkan takia, ja se tapahtuu mm. sinun ylipainon kustannuksella. Juuri se meidän lääkehoidon opettaja pelasti oman äitinsä ennenaikaiselta lääkekuolemalta, menemällä lääkäriin hänen kanssaan. Äitinsä soi myös lähes kymmentä eri lääkettä, mm. marevan ja muita "vanhusten lääkkeitä". Menivät lääkäriin huonon voinnin vuoksi, ja sanoivat että kaikki lääkkeet pois. Ja koska lääkäri ymmärsi että siinä on lääkehoidon opettaja äitinsä kanssa, eli turha yrittää millään myyntipuheilla päästä tilanteesta. Lääkäri veti jokaisen lääkkeen listalta, ja määräsi vain kipulääkettä, kipuihin. Tämän jälkeen äiti voi nyt paremmin kuin koskaan, ja tapahtuneesta on miltei 10 vuotta. Ja edelleen pelkkä kipulääke riittää.

 

 

Vierailija

Ihmisten terveys on hyvä bisnes.   Lääkkeet on hyvin markkinoituja.   Eräät hommaa Virosta ja Venäjältä  koppatolkulla,  sitten  syövät  kuin ranskalaisia pastilleja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla