Ex-ministeri, Kelan pääjohtaja Liisa Hyssälä teki terveysremontin ja hoikistui. Silti hän saa mielihyvää lähinnä paheina pidetyistä tavoista.

Kun minua väsyttää... niin en anna sille valtaa töissä. Kotona sohva kutsuu heti. Illalla olen väsynyt (töistä saa muuten olla väsynyt!), mutta aikainen nukkumaanmeno on pelastus.

Tulen iloiseksi... hyvästä ilmasta. Inhoan talvea, lunta ja pakkasta, sohjoa ja viimaa.  Olen täysin kesäihminen. Jo kesän odotus saa hyvälle tuulelle.

Mielihyväruokaani on... Ellen Svinhufvud -kakku. Kerran söin koko kakun yhteen menoon. Olin lukenut, että sellaisessa tapauksessa voi oksentaa ja sitten ei omaa herkkuaan voi syödä ikinä. Minä sen sijaan kyselin kakun loputtua, että mistä sitä saisi lisää.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Käsilaukussani on aina... täysi sekamelska. Löytääkseni jotakin, laukku on kaadettava pöydälle ylösalaisin. Ei auta vaikka vaihtaisi laukkumallia. En syytä tästä nahkateollisuutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lääkärissä kävin... viimeksi alkutalvesta, poskiontelotulehduksen takia.

Suhteeni meikkaamiseen on... sellainen, että meikkaan joka päivä ennen töihin menoa. Olen niin väritön ilman meikkiä, että vaikutan naispuoliselta albinolta. Miespuolinen albino oli kerran James Bond –elokuvassa.

Tuote, josta en luovu... YSL:n Rive Gauche –hajuvedestä, minään arkipäivänä, enkä Estee Lauderin White Linenistä juhlina –  molemmat ovat ihania, ei liikaa mitään, eikä liian vähän, aah….

Parasta vitamiinia on... huumorintaju!

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla