Kesätoimittajamme Paula Grekelä pakeni sadetta kauppakeskuksen suojiin. Tämän viikon tyyligallupissa paistattelevat naisten ihanat laukut.

1. Mistä olet hankkinut laukkusi?

2. Millainen on hyvä arkilaukku?

3. Mitkä kolme asiaa sinulla on aina mukana laukussasi?

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Päivikki, 56

1. Sain Longchamp -laukkuni lahjaksi pojaltani kolme vuotta sitten. Käytän sitä yleensä silloin kun sataa, sillä laukku on vedenpitävä.

2. Hyvään arkilaukkuun mahtuu kaikki tarpeellinen. Taskuja ja lokeroita täytyy olla riittävästi. Laukun on tärkeää sopia osaksi erilaisia asukokonaisuuksia.

3. Lompakko, kännykkä ja huulirasva.

 

Iiris, 63

1. Olen ostanut Lumi –merkkisen laukkuni Stockmannilta. Minulla oli tavarataloon alennuskuponki, mutten löytänyt sieltä mitään mieleistä uutta vaatetta. Lopulta päädyin ostamaan tämän laukun.

2. Laukun täytyy olla tarpeeksi suuri ja kulkea helposti olalla. Vältän tekonahkalaukkuja ja räikeitä värejä.

3. Lompakko, kyniä ja silmälasit.

 

Pirjo, 66

1. Voi, en edes muista! Tämä laukku on todella vanha. Se on varmaa, etten ole hankkinut tätä ainakaan ulkomailta.

2. Laukussa tulee olla pitkä hihna, jonka voi tarpeen vaatiessa kiristää lyhyemmäksi. Minulle on tärkeää, että pienemmille tavaroille löytyy omat lokeronsa.  

3. Kännykkä, rahapussi ja kampa.

 

Tarja, 64

1. Punainen laukkuni kuului alun perin tyttärelleni. Hän lahjoitti sen minulle, koska ei enää halunnut käyttää sitä itse. Laukku on kotimaisen suunnittelijan, Jouni Heinosen käsialaa.

2. Laukun nahka ei saa olla kovaa. Pehmeä hihna pysyy olalla paremmin. Värillä ei ole niinkään väliä, sillä käytännöllisyys on tärkeämpää.

3. Rahapussi, kännykkä ja hiusharja.

 

Vuokko, 52

1. Olen ostanut vaaleanpunaisen reppuni Kyprokselta. Etsin Suomesta jo parin vuoden ajan kivaa ja erikoista reppua, mutta yhtäkään sopivaa ei tullut vastaan.

2. En yleensä pidä käsilaukuista. Repun kanssa on helpompaa kulkea, sillä kädet jäävät vapaiksi. Laukun persoonallinen väri tuo mukavaa piristystä muuhun asuun.

3. Lompakko, avaimet ja näin kesäisin vesipullo.

 

Auli, 72

1. Pienempi laukkuni on Indiskasta ja iso jostain muusta ketjuliikkeestä. Kannan aina mukanani kahta laukkua. Tietyt tavarat on helpointa kaivaa pikkulaukusta.

2. Käytännöllisyys ja laukun ulkonäkö on minulle sen merkkiä tärkeämpiä. Yhden suosikkilaukkuni olen löytänyt kirpputorilta Saarenmaalta.

3. Pienemmässä laukussa mukanani kulkevat lompakko, matkakortti ja huulipuna. Isommasta puolestaan löytyy yleensä meikkipussi, huivi ja kangaskassi ruokaostoksia varten.

 

Tämä juttu on osa viikoittain verkossamme ilmestyvää kesäsarjaa, jossa poimimme katukuvan parhaimmat pukeutujat ja tyylikkäimmät asusteet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla