Yugen - Runoja hetkistä-runokirja, ole hyvä!
Sakura-aika on käsillä!

Hei, olen vihdoin saanut uurastukseni päätökseen ja kädessäni on tuore keväältä tuoksuva runokirjani "Yugen - Runoja hetkistä".

Sinua ehkä mietityttää, mitä tarkoittaa sana Yugen runokirjani nimessä. Yugen on japanilaisessa estetiikassa käytetty termi. Se tarkoittaa hienostunutta, mystistä luonnossa ilmenevää kauneutta. Sen voi havaita arkipäivän pienissä hetkissä, esim. syksyllä lehtien leijuessa maahan, keväällä ensimmäisen krookuksen pilkistäessä maasta tai kirsikankukkien avautuessa. Näistä ohimenevistä hetkistä runoni kertovat.

Kirjassa on myös paljon kuvia, osa matkaltamme Japanista, osa Lapista ym.

Kirjaa on saatavana esim. verkkokaupoista (BoD.fi, Adlibris.com, Booky.com ym.) tai  tilaamalla lähimpään kirjakauppaasi. Voit ladata sen myös edullisena e-kirjana!

Hyviä lukuhetkiä Sinulle, toivottavasti törmäät kirjaani jossakin!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hei, kiva että löysit blogini. Tarkoitukseni on seurata kevään 2017 matkaani Japaniin ja siitä inspiroituneena aloittamaani kirjaprojektia ja valokuvanäyttelysuunnittelua. Olen tänä syksynä 2018 jäänyt opettajanvirastani eläkkeelle ja uudet tuulet puhaltavat täysillä elämääni.

Aion kertoa omatoimimatkastamme Japaniin, suunnitteluvaiheesta tositoimiin ja toivon, että muutkin innostuvat ja uskaltautuvat lähtemään yksin tai pienessä ryhmässä matkaan. Japanissa on nykyisin helppo kulkea. Englannin kielellä selviää jo hyvin suurempien kaupunkien juna-asemilla ym. Paikalliset ovat avuliaita auttamaan, vaikka usein ujous estää keskustelun. Jos yhteistä kieltä ei löydy voi aina kommunikoida elein ja ilmein.

Teemat

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla