Monissa kanavissa hehkutetaan tulevaa kesälomaa tai voivotellaan sen puuttumista. Hyvin usein myös tulevaan lomaan liittyy paineita, mitä lomalla tulee tehdä? Täytyykö joka päivälle olla jotain mielekästä tekemistä? Onko kaikki tulevan kesäloman suunnitelmat jo lyöty lukkoon? Entä jos lomalla ei halua tai rahallisesti edes pysty tekemään mitään kovin kummoista? Onko loma kenties pilalla? 

Näitä pohtiessa huomaa, kuinka nykypäivänä lomaan panostetaan ihan hirveästi odotuksia. Jos suunnitelmat eivät menekään toivotulla tavalla, saattaa pettymys olla kova. Sosiaalisella medialla on varmasti oma osuuteensa asiaan, koska koko ajan tuntuu että joku jossain on tekemässä jotain todella superkivaa ja minä vain loikoilen sohvalla. Kannattaako lomaa edes pitää, jos kesälomasuunnitelmat eivät ole selvillä? 

Lomalla loikoilusta ei tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa. Jokainen viettäköön lomansa parhaaksi katsomallaan tavalla. Suosittelen jopa laittamaan kännykän joksikin aikaa pois, jos sen tuoma sisältö vain ahdistaa mieltä. Loma on loma, vietit sen aktiivisesti elämyksiä metsästäen tai riippumatossa pilviä katsellen. 

Itse ajattelin tulevan lomani aikana käydä pienellä yönyli retkellä Kansallispuistossa. Hyviä vinkkejä retken tekemiseen löysin luontoon.fi sivustolta ja ajattelin ladata karttaselaimen puhelimeeni. Itse, kun olen niin huono suunnistamaan paperikartan avulla ja puhelin kuitenkin kulkee aina mukana. Lisäksi haaveena olisi muutama kaupunkikierros.. hups, niitä kesälomasuunnitelmiahan ei tarvinnut tehdä. Suurimman osan ajasta kuitenkin vain olen tekemättä mitään tai teen juttuja fiilispohjalta ja se on ihan jees. 

Mukavaa kesää!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla