Huomaatko sinä, että valon lisääntyessä myös oma energisyytesi kasvaa? Sitä jaksaa ihan toisella tavalla tehdä kaikkea, kun on valoisaa. Jotenkin sitä taas tarkemmin huomaa, kaiken ympärillään. Ja totta kai se Suomessa näin onkin, kun taas lumen alta esiin tulleet kasvit lähtevät uuteen kukoistukseen.  

Pohdin tässä viikonlopun aikana, mitkä asiat tekevät minut onnelliseksi. Vaaditaanko siihen öitä hotelleissa, hienoja ravintolaillallisia tai ulkomaanmatkoja? Voiko onnen löytää ihan vain siitä omasta arjesta?

Nyt koronapandemian aikana nämä pienet onnenhetket ovat nousseet uuteen arvoonsa, koska kotona on oikeasti pakko ollut keksiä sitä mielekästä tekemistä. Vuoden verran, kun tätä taitoa on harjoitellut, on arjesta alkanut löytämään itselleen onnea tuovia juttuja. Minun kohdallani se tarkoittaa pienen yrttimaan kasvattamista, kukkien istuttamista ja sisustamista sisällä useimmiten tuunaten vanhaa. Kummasti sitä ihminen sopeutuu vallitsevaan tilanteeseen ja oppii löytämään uusia tapoja, mitkä tekevät pienellä rahalla onnelliseksi. 

Oletko sinä huomannut saman?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla