Kevättalvi on täällä Lapin Taikamaassa niin kiireistä aikaa, etten ole ehtinyt blogia päivittää. On ollut messuja, tanssikursseja, teatteri- ja tanssiharjoituksia ja ties mitä. Ja pitenevät päivät houkuttavat ylös, ulos ja lenkille. Sää on ollut viime aikoina harmaa ja lumisateinen. Lunta on kertynyt jo yli metrin Raistakan mittauspisteen mukaan. Pakkasta ei ole paljon päivisin, vain 4-10 astetta, mutta yöllä on mittari näyttänyt välillä jopa - 20. Eilen oli koko päivän huikea auringonpaiste, joten säntäsin heti aamusta Kirintövaaran laelle valokuvaamaan. Ja auringon laskiessa oli pakko ajaa sinne taas. Kirintövaarassa on huikaisevan kaunista ja ääntäkään ei kuulu. Paitsi joskus turistien ja mökkiläisten autot sujahtavat näköalapaikan ohi ja hiihtohissi päästelee välillä omituista narinaa. Vaikka kuinka miettisin, en keksi mitään Lapin talvea ihanampaa.  Valokuvaajalle tämä on paratiisi.

Kommentit (1)

Hiihtäjätär
2/1 | 

Kaksi vuotta sitten kävin ensimmäistä kertaa Posiolla ja hurahdin täysin! Juuri noin kaunista on Kirintövaaralla ja ihanan rauhallista verrattuna isoihin talviurheilukeskuksiin. 

Kiitos upeista kuvista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hei! Olemme kaksi pohjoista Pirkkoa, jotka muodostimme muutama vuosi sitten oman puutarhayhdistyksen. Olemme 65+ -vuotiaita ja harjoitamme Posiolla ja Sodankylästä iloluontoista ja huoletonta puutarhanhoitoa ja jaamme yhdistyksemme jäsenille vuosittain Vuoden Puutarha -palkinnon. Blogissamme raportoimme kaikenlaisista Lapin luonnon ilmiöistä ja kerromme lappilaisista tapahtumista  sanoin ja kuvin. Joskus muistelemme matkojamme kaukaisiin maihin ja vieraisiin puutarhoihin. PPP- Pohjoisten Pirkkojen Puutarhayhdistys -blogimme löytyy osoitteesta: www.pirkkopirkko.blogspot.com

Hae blogista