Tämän puuron vitamiinit säilyvät parhaiten, kun et keitä mustikoita. Lisää mustikat hautuneen puuron joukkoon tuoresoseena.
4 annosta
½ l vettä
½ dl ruokosokeria
1 ¼ dl täysjyvämannasuurimoita
(esim. Sunspelt)
¼ tl suolaa
200 g mustikoita
Lisäksi
1 prk (2 dl) Bulgarian jogurttia
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Katso myös herkullinen: Suklaatuorepuuro
Sisältö jatkuu mainoksen alla
- Kiehauta vesi ja sokeri kattilassa ja lisää mannasuurimot voimakkaasti vatkaten. Keitä puuroa pari minuuttia. Jatka hauduttamista miedommalla lämmöllä 5 minuuttia. Mausta suolalla.
- Soseuta mustikat sauvasekoittimella.
- Vatkaa puuro kuohkeaksi sauva- tai tehosekoittimella ja lusikoi mukaan mustikkasose. Sekoita puuro kuohkeaksi.
Vinkki! Lisää jäähtyneeseen puuroon Bulgarian jogurttia.
Seuraa meitä Facebookissa