Juhlista päivää iki-ihanalla kahvipöydän klassikolla. Mukavan mausteinen, pehmeä rahkakakku on helppotekoinen ja säilyvä.

2 munaa

2 dl sokeria

150 g sulatettua voita tai margariinia

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

2 dl rahkaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1,5 tl kardemummaa

1 tl kanelia

1 tl inkivääriä

1 tl pomeranssinkuorta

1.5 tl soodaa

1 tl leivinjauhetta

4 dl karkeita vehnäjauhoja

  • Sulata rasva.
  • Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vaahtoon hieman jäähtynyt rasva, rahka ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.
  • Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun pieneen kakkuvuokaan.
  • Kypsennä kakkua 200 asteessa hieman alle tunti.
Sisältö jatkuu mainoksen alla