Suppilovahveroista ja mustatorvisienistä saa makoisan keiton.
1 l tuoreita tai 2 dl kuivattuja suppilovahveroita tai mustatorvisieniä
1 sipuli
1 rkl rypsiöljyä
1 ½ rkl vehnäjauhoja
8 dl vettä
1 kanaliemikuutio
1 rs metsäsienituorejuustoa, Viola1
tl rosmariinia
1 dl ruokakermaa
- Hauduta kosteus tuoreista sienistä. Liota kuivattuja sieniä ½ litrassa vettä noin 20 minuuttia. Voit käyttää osan liotusvedestä: siinä on makua, mutta se voi antaa keittoon kitkeryyttä.
- Kuullota silputtu sipuli kattilassa öljyssä. Lisää jauhot ja paista hetki. Lisää neste, liemikuutio, tuorejuusto ja rosmariini. Hauduta 20 minuuttia.
- Soseuta keitto. Kaada joukkoon kerma ja tarkista maku.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa