Hauesta ja kuhasta voi tehdä kalapullia.
4 annosta
500 g hauki- tai kuhafileetä
½ dl ranskankermaa
2 rkl punaista pestoa
1 muna
1 rkl perunajauhoa
2 tl sitruunan kuorta
1 tl suolaa
½ dl silputtua tilliä
paistamiseen rypsiöljyä
Lisäkkeenä pastaa, pinaattia, tomaattia, loraus sitruunamehua ja oliiviöljyä
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
- Nypi kalafileestä ruodot ja viillä nahka pois fileestä. Paloittele kala reiluiksi paloiksi. Lisää kalapalat ja muut ainekset paitsi tilli monitoimikoneen kulhoon. Surauta tasaiseksi massaksi. Sekoita tillisilppu massan joukkoon.
- Pyörittele murekemassasta kostutetuin käsin kalapullia. Paista pullat pannulla kypsiksi.
- Tarjoa lisänä pastaa. Haihduta tuoretta pinaattia hetki pannulla, lisää oliiviöljyä, kypsää pastaa ja halkaistuja kirsikkatomaatteja.
- Sekoita joukkoon sitruunamehua ja ripaus suolaa. Tarjoa pinaattipasta kalapullien kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa