Suomi on täynnä hyviä tanssilavoja. ET lehti kokoaa ne kartalle. Osallistu kilpailuun parhaasta tanssikenkäkuvasta! Kilpailuun pääset tästä.

 

Helsinkiläisillä tanssin ystävillä oli lauantaina 30.5. surun päivä. Legendaarisessa Wanhan kellarissa tanssittiin silloin viimeiset tanssit. Paikka oli toki tuttu myös muille kuin helsinkiläisille, sillä se kuuluin monien pääkaupungissa vierailevien vakikohteisiin. Wanhan kellarin viimeisen illan tunnelmia pääset katsomaan Helsingin Sanomien videosta. Video näkyy myös yllä.

ET kokoaa tanssipaikat kartalle

Suomessa pääsee onneksi tanssimaan – etenkin kesällä – harva se ilta. Tanssilavoja on yhä monessa pitäjässä, ja moni ravintolakin tarjoaa tanssimahdollisuuden ainakin joinain päivinä viikossa. 

Taustaa: Muusikko suosittelee – näillä lavoilla on tunnelmaa.

ET-lehti kokosi Suomen parhaita tanssipaikkoja samalla kartalle. Karttaa täydennetään jatkuvasti lukijoiden vinkkien perusteella, joten kerro meille oma suosikki tanssipaikkasi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos et näe karttaa yllä, pääset siihen tästä.

Puuttuuko kartasta joku paikka? Kerro suosikkisi alla olevassa kommentointikentässä, ja lisäämme lavan karttaan.

Hei!

Nurmeksen Kajasteen lava on herännyt uuteen kukoistukseen. Hienolla näköalapaikalla sijaitsevalla, viehättävällä lavalla tanssit jatkuvat syyskuun loppupuolelle. Kauden päättää 26.9. Anita Hirvonen ja La Strada. Sitä ennen tanssittavat mm. Finlanders, Pekkaniskan pojat, Hurma, Teemu Roivainen ym. Tanssi-iltoja ovat tiistait ja lauantait, poikkeuksena ke 12.8.

Lisää Kajasteen kotisivuilta ja facebookista.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla