Miten kannattaa tehdä aloite ja miten nopeasti voin haaveilla yhteisestä tulevaisuudesta? Terapeutti Sampsa Korhonen vastaa.

”Kuulutko heihin, jotka yksinjäämisen pelosta, tottumuksesta, tavasta, lasten tähden, talouden tai turvallisuuden tunteen takia jatkoivat toimimatonta suhdettaan vuosia?

Irtiotto vanhasta vaati varmasti valtavasti rohkeutta.

Olemme erilaisia siinäkin, mikä aika tarvitaan ennen kuin on oikeasti valmis uuteen suhteeseen. Kannattaa joka tapauksessa miettiä, ennen kuin suhdetta on edes näköpiirissäsi, mitä uudelta suhteelta itse haluaa.

Jos eroahdistus ja suruprosessi pyörittävät mieltäsi, voit toki haaveilla tulevaisuudesta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mutta voit myös kysyä, mitä annettavaa minulla olisi vielä nyt uudelle ihmiselle?

On hyvin inhimillistä vajota syyttelemään itseään pettyneenä tai tuntea vihaa, katkeruutta, ja pettymystä entistä rakastettuaan tai koko elämää kohtaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ajan kuluessa anteeksianto ja armollisuus itseään kohtaan tulevat kuitenkin mahdollisiksi. Alat taas tuntea olevasi valmis uuteen yritykseen.

Elämä avaa rakkauden mahdollisuuden ovia eteesi. Olet myös kokeneempi kuin koskaan.

Nettipalveluiden käytön yleistyessä vanha sanonta, 'ettei kukaan neljän seinän sisältä tule hakemaan', on mielestäni monin tavoin vanhentunut.

Seurattuani asiakkaideni vaiheita olen huomannut, että monella on kalastusverkkoja vähän siellä sun täällä internetissä.

Silloin saa tunnetta valinnanvarasta livedeittailuun, vaikka moni potentiaalinen ehdokas ei sosiaalisesta mediasta löydykään.

Internet tarjoaa, etenkin syrjäseuduilla asuville, parempia mahdollisuuksia aloitteisiin löytää uusi kumppani.”

Sampsa Korhonen on valmennus- ja terapia vastaanottoa sekä erilaisia koulutuksia ja kursseja ammatikseen pitänyt pitkälinjan aikuiskouluttaja, hyvinvointiyrittäjä, henkinen valmentaja ja NLP- ja suggestoterapeutti.
Email: info@sampsakorhonen.fi

Miten ja missä sinä olet tehnyt aloitteen? Tai millainen aloite on sävähdyttänyt sinua parisuhteen alussa? Kerro ja keskustele aiheesta alla olevassa kommentointikentässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla