Kotona tehdyt maissiletut syntyvät vaivatta ja säilyvät pehmeinä pussissa.

12 kpl

1 ½ dl maissijauhoja
1 ½ dl vehnäjauhoja
1 ½ dl haaleaa vettä
ripaus suolaa

  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää jauhot vähitellen veteen, johon on sekoitettu ripaus suolaa. Jauhomäärä on sopiva, kun taikina ei enää tartu käsiin. Lisää tarvittaessa jauhoja ruokalusikallinen kerrallaan.
  • Kääri taikina kelmuun ja anna levätä jääkaapissa vähintään 20 minuuttia.
  • Muodosta taikinasta tanko ja leikkaa se 12 yhtä suureen osaan. Kauli palat ohuiksi letuiksi (halkaisija noin 15 cm).
  • Harjaa ylimääräiset jauhot lettujen pinnasta ja paista kuumassa, kuivassa pannussa noin puoli minuuttia kummaltakin puolelta tai kunnes pinta alkaa kuplia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla