
Kuva: Tuomas Kolehmainen
Tattari maistuu ihanasti tässä kalaruuassa, joka sopii niin arki- kuin pyhäpöytään.
4 annosta
500 g kuhafileitä
½ tl suolaa
ripaus valkopippuria
1 muna
1 tl soijakastiketta
1 dl rouhittuja tattarisuurimoita
2 rkl voita paistamiseen
sitruunalohkoja
- Paloittele kuhafileet 10 cm:n pituisiksi paloiksi. Mausta molemmin puolin
suolalla ja pippurilla. - Riko munan rakenne haarukalla syvällä lautasella. Sekoita soijakastike joukkoon. Mittaa suurimot toiselle lautaselle.
- Pyörittele kalapalat ensin munassa ja sitten suurimoissa.
- Kuumenna voi paistinpannussa. Paista kalapalat keskilämmöllä kullanruskeiksi, 2–3 minuuttia molemmin puolin. Tarjoa piparjuuri-smetanan, sitruunalohkojen ja riisin
tai perunoiden kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa