
Kuva Sami Repo
Avokadon ja katkaravun liittoa ei voi vastustaa, varsinkaan tällaisessa cocktailissa.
4–6 annosta
400 g kuorittuja katkarapuja
2 avokadoa
2 rkl sitruunamehua
kerä lehtisalaattia
tilliä
½ sitruunaa lohkoina
Kastike
3/4 dl kuohukermaa
3/4 dl majoneesia
1 rkl tomaattipyrettä
½ rkl Worcestershire-kastiketta
½ tl rouhittua valkopippuria
½ tl suolaa
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
- Valuta sulatetut katkaravut. Kuori, halkaise ja viipaloi avokadot. Purista avokadojen päälle sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Huuhtele ja revi salaatti.
- Valmista kastike. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon muut ainekset. Lisää kastikkeen joukkoon katkaravut.
- Kokoa annokset. Asettele salaatti annosmaljojen pohjalle, päälle avokadot ja katkaravut. Koristele annokset tillillä ja sitruunalohkoilla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa