Kuutioi lohen päälle hedelmiä ja tarjoa rapean maalaisleivän kanssa.

4–6 annosta

  • 500 g lohta
  • 1 tl karkeaa merisuolaa
  • 1 avokado
  • 1 mango
  • 1 punainen mieto chili
  • 1–2 limetin mehu
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 1/4 tl sokeria
  • ruukku korianteria

Leikkaa lohipala graavikalan tapaan viipaleiksi. Ripottele viipaleiden pinnalle merisuolaa ja anna kalan suolaantua sen ajan, kun käsittelet kasviksia eli noin 20 minuuttia.

Halkaise, poista kivi ja kuori avokado. Kuutioi hedelmäliha. Tee sama mangolle. Viipaloi chili.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Purista limetistä mehu. Jos pidät hapokkaasta mausta, purista mehu kahdesta limetistä. Sekoita oliiviöljy ja mehu sekä ripaus sokeria kastikkeeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yhdistä kulhossa mango- ja avokadokuutiot sekä chili. Kaada joukkoon kastike.

Pyyhi kalan pinnasta suola ja kosteus. Levitä kalat tarjoilulautaselle. Nosta mango-avokadosalaatti lohiviipaleiden päälle. Koristele tuoreella korianterilla.

Tarjoa rapean maalaisleivän kanssa alkuruuaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla