Kuva: Elvi Rista
Kuva: Elvi Rista

Tästä ei rosollin hinta halpene: kuuden hengen rosollit saat kolmella eurolla.

6 hengelle

4–6 punajuurta
3 porkkanaa
2 perunaa
1 punasipuli
1 omena

Liemi
½ dl väkiviinaetikkaa
1 dl sokeria
2 dl vettä
2 laakerinlehteä
tähtianis

Sisältö jatkuu mainoksen alla
  • Keitä punajuuret kypsiksi. Kuori lämpiminä, jäähdytä ja kuutioi.
  • Kypsytä perunat ja porkkanat toisessa kattilassa. Kuori ja kuutioi jäähtyneinä. Silppua sipuli ja omena.
  • Mittaa liemiaineet kattilaan. Hauduta kunnes sokeri sulaa. Jäähdytä liemi.
  • Sekoita rosolliainekset ja lisää joukkoon liemi. Anna maustua viileässä muutama tunti ennen tarjoilua. Valuta etikkaliemi pois ja kumoa rosolli tarjoiluvadille.

    VINKKI! Kokeile kastikkeena turkkilaista jogurttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla