
Perunoista, pinaatista ja kukkakaalista valmistuu helposti maukas lisäke.
1 l keitettyjä perunoita
pieni kukkakaali
½ l tuoretta pinaattia
2 dl vettä
1 prk (400 ml) kookosmaitoa
2–3 rkl keltaista currytahnaa
(suolaa)
- Lohko keitetyt uudet perunat reiluiksi paloiksi. Irrota kukkakaali pieniksi nupuiksi ja höyrytä ne napakan kypsiksi.
- Lisää kasvikset uunivuokaan. Saksi tuoretta pinaattia joukkoon. Sekoita kookosmaito, vesi ja currytahna ja kaada kasvisten päälle.
- Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
- Lisää ennen tarjoilua ruuan pinnalle ripaus suolaa.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa