Perunoista, pinaatista ja kukkakaalista valmistuu helposti maukas lisäke.

1 l keitettyjä perunoita
pieni kukkakaali
½ l tuoretta pinaattia
2 dl vettä
1 prk (400 ml) kookosmaitoa
2–3 rkl keltaista currytahnaa
(suolaa)

  1. Lohko keitetyt uudet perunat reiluiksi paloiksi. Irrota kukkakaali pieniksi nupuiksi ja höyrytä ne napakan kypsiksi.
  2. Lisää kasvikset uunivuokaan. Saksi tuoretta pinaattia joukkoon. Sekoita kookosmaito, vesi ja currytahna ja kaada kasvisten päälle.
  3. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
  4. Lisää ennen tarjoilua ruuan pinnalle ripaus suolaa.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla