Bulgur on murskattua vehnää ja hyvä vaihtoehto couscousille.

Osta nämä

2 dl bulguria
4 dl vettä
½ tl suolaa
2 tomaattia
½ kurkkua
1 ruukku lehtipersiljaa
1 ruukku minttua 

Kastike

1 dl oliiviöljyä
½ dl sitruunamehua
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 tl suolaa

  • Kuumenna vesi. Lisää bulgur ja suola. Keitä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia. Sekoita jäähtynyt rouhe irtonaiseksi.
  • Halkaise tomaatit, koverra siemenet ja kuutioi tomaattiliha. Tee sama kurkulle. Silppua yrtit.
  • Sekoita kastikeainekset ja lorauta bulguriin.Nostele joukkoon kasvikset ja yrtit.
  • Anna makujen vetäytyä kylmässä muutama tunti ennen tarjoilua.

Vinkki:  Löydät paketin kaupasta riisin lähettyviltä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla