Televisiokokki ja ruokatoimittaja Christina Aaltio vinkkaa kolmesta viinilöydöstään, jotka ovat varmoja valintoja lampaan ja muiden pääsiäisherkkujen seuraan.
1.
Hedelmäinen Puolimakea Riesling- ja Pinot Gris -rypäleistä valmistettu hennon mausteinen valkoviini lohen ja broilerin pariksi.
Löytö!
- Pfaffenheim Black Tie 2014, Alsace, 14 e.
/etlehti.fi/s3fs-public/main_media/b88365743z.1_20160323112632_000gvdl8ddn.30.iptcstrip.jpg?itok=c1oIQHHQ)
2.
Pippurinen Cabernet Sauvignon -rypäleestä tehty punaviini. Varma valinta lampaan seuraan.
- Tarapacá Gran Reserva, 2013, Chile, 15 e.
/etlehti.fi/s3fs-public/main_media/b88365743z.1_20160323112632_000gvdl8ddl.30.iptcstrip.jpg?itok=RDtCJ7ls)
3.
Kirsikkainen Shiraz- ja Malbec-rypäleistä puristettu punaviini mausteisten lammaspatojen kanssa.
- Dimension 2014, Etelä-Afrikka, 10 e.
/etlehti.fi/s3fs-public/main_media/b88365743z.1_20160323112632_000gvdl8ddp.30.iptcstrip.jpg?itok=rHmWuEch)
Kuka Christina Aaltio?
Tv-kokin suosikkireseptit
Christina Aaltio on yksi Nelosella alkaneen uutuusohjelman, Soppa365:n kokeista.
Hän taitaa ruuat, joissa herkullinen maku ja terveellisyys lyövät kättä.
Lue tästä viisi Chrissen omaa suosikkireseptiä, joihin myös moni ET:n lukija on ihastunut.
/etlehti.fi/s3fs-public/main_media/b88365743z.1_20160323112632_000gimk6kdv.10.iptcstrip.jpg?itok=oQfEkHga)