1 (noin 400 g) munakoiso suolaa oliiviöljyä 2 valkosipulin kynttä 1 punainen chili 1 prk (50/35 g) kapriksia 3 laakerinlehteä Marinadi ½ dl sitruunamehua ½ dl vaaleaa balsamietikkaa ½ dl juoksevaa hunajaa 1 dl neitsytoliiviöljyä mustapippuria, ripaus suolaa

1. Päällystä uunipelti leivinpaperilla. Leikkaa munakoiso noin puolen sentin viipaleiksi ja asettele pellille. Ripottele viipaleille reilusti suolaa molemmin puolin ja anna levätä noin 30 minuuttia. Kuivaa viipaleet talouspaperilla ja poista pinnalta suola.
2. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista munakoisot parissa erässä. Anna viipaleiden jäähtyä ja puolita ne.
3. Leikkaa kuoritut valkosipulinkynnet ohuiksi viipaleiksi. Halkaise chili ja poista suurin osa siemenistä. Leikkaa chili vinoittain viipaleiksi. Sekoita marinadin ainekset.
4. Lado munakoiso, chili, valkosipuli, kaprikset ja laakerinlehdet kerroksittain kannelliseen lasipurkkiin ja kaada marinadi päälle niin, että ainekset peittyvät. Pane purkki jääkaappiin vuorokaudeksi. Tarjoa antipastolautasella.