Tämä ravintola levittää sisäelinten ilosanomaa. Nuorten berliiniläisravintoloitsijoiden esikuvia ovat Lontoon St. John ja Brysselin Viva M’Boma, mutta touhu on vähemmän ronskia.

Velmuimpia uutuuksia Kreuzbergin ja Neuköllnin suunnalla on Michael Köhlen ja Christoph Hauserin ravintola. Perinteisen sisäfileen sijaan saatat saada täydellisen kypsää maksaa tai sydäntä, pitkään hautunutta poskea tai vaikkapa sianpääsylttyä.

Ankansydämet tarjoillaan kasvisten ja kastikkeen kera.
Ankansydämet tarjoillaan kasvisten ja kastikkeen kera.

Kellariravintolan sali on puolillaan hyvin pukeutunutta ja keski-ikäistä berliiniläistä. Viini näyttää maistuvan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alkuun saan kolmea erilaista juuri uunista noussutta leipää, joita seuraa liki täydellinen sarja sisäelimiin perustavia annoksia: munuaisia, ankansydämiä ja luuydintä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kolmen ruokalajin menyy maksaa 38 euroa.

Koska sisäelimet eivät kelpaa kaikille, menyy­kokonaisuuden voi tilata myös kala-, liha- tai kasvispainotteisena.

Berliiniläisille maistuu viini kellariravintolassa.
Berliiniläisille maistuu viini kellariravintolassa.

Hyvä syy: 

  • Herz & Nieren nimikkoannos. Se koostuu rapsakoista ­vihanneksista, ankan­sydämistä ja munuaisista.

Herz & Niere, Fichtestrasse 31.

 Herz & Nieressä maksuksi kelpaa vain käteinen raha.
Herz & Nieressä maksuksi kelpaa vain käteinen raha.
Sisältö jatkuu mainoksen alla