
Tämä ravintola levittää sisäelinten ilosanomaa. Nuorten berliiniläisravintoloitsijoiden esikuvia ovat Lontoon St. John ja Brysselin Viva M’Boma, mutta touhu on vähemmän ronskia.
Velmuimpia uutuuksia Kreuzbergin ja Neuköllnin suunnalla on Michael Köhlen ja Christoph Hauserin ravintola. Perinteisen sisäfileen sijaan saatat saada täydellisen kypsää maksaa tai sydäntä, pitkään hautunutta poskea tai vaikkapa sianpääsylttyä.
/etlehti.fi/s3fs-public/main_media/b88381105z.1_20160408163552_000gp7hfs8o.10.iptcstrip.jpg?itok=498LEzl9)
Kellariravintolan sali on puolillaan hyvin pukeutunutta ja keski-ikäistä berliiniläistä. Viini näyttää maistuvan.
Alkuun saan kolmea erilaista juuri uunista noussutta leipää, joita seuraa liki täydellinen sarja sisäelimiin perustavia annoksia: munuaisia, ankansydämiä ja luuydintä.
Kolmen ruokalajin menyy maksaa 38 euroa.
Koska sisäelimet eivät kelpaa kaikille, menyykokonaisuuden voi tilata myös kala-, liha- tai kasvispainotteisena.
/etlehti.fi/s3fs-public/main_media/b88381105z.1_20160408163552_000gqgi32k6.10.iptcstrip.jpg?itok=xgjbF95v)
Hyvä syy:
- Herz & Nieren nimikkoannos. Se koostuu rapsakoista vihanneksista, ankansydämistä ja munuaisista.
Herz & Niere, Fichtestrasse 31.
/etlehti.fi/s3fs-public/main_media/b88381105z.1_20160408163552_000gp7hfs8q.10.iptcstrip.jpg?itok=zN9CpSfY)