Nettipuhelut mobiilidatan kautta tulevat ulkomailla kalliiksi roaming-hintojen takia. Näillä ohjelmilla voit säästää paljon puhelinlaskussasi.

Skype on ollut pitkään suosituin palvelu, jolla voi soittaa ilmaiseksi puheluja. Tarjontaa on tullut paljon lisää. Testasimme kolme suosittua palvelua.

 1. Viber

  Testatuista puhesovelluksista Viber toimi varmimmin. Puhe välittyy hyvin ja sovellus toimii myös aivan verkon rajoilla. Plussaa suomenkielisyydestä ja helposta käyttöönotosta. Viber ottaa puhelimessa olevat yhteystiedot automaattisesti käyttöön.
  Android, iOS, Windows Phone, Symbian, ilmainen

  Lue myös: Tämä älykäs puhelin sopii myös senioreille

 2. Line

  Kaukoidässä suosittu Line on nuorten mieleen. Puheluiden ohella siinä on kaikkea hassua, kuten tarroja ja pelejä. Käytöönnotto on hankalaa ja toiminta huteraa silloin, kun verkko ei ole vahva. Toimiessaan puhe kuuluu kuitenkin vielä selvemmin kuin Viberissä.
  Android, iOS, Windows Phone, Nokia Asha, ilmainen

 3. Skype

  Enää Microsoftin ostama Skype ei ole aallonharjalla. Ongelma on, ettei se toimi muiden sovellusten kanssa. Ikävänä lisänä on vaatimus käyttää Microsoft-tunnusta. Skype on selkeä, mutta käyttöönotto voisi olla sujuvampaa. Puheluiden laatu ei pärjää kilpailijoille.
  Android, iOS, Windows Phone, ilmainen

Joko tunnet avun? Ilmaiset treenarit puhelimeen x 3

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muista myös: WiFi finder!

WiFi Finder lataa puhelimeen yli 500 000 ilmaisen wifi-verkon tiedot ja sijainnin 155 maassa. Se opastaa verkon luo ja kertoo verkon nopeuden ja signaalin vahvuuden.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla