Onko ihossasi ikävän näköistä appelsiininkuorta? Ei hätää, apua on saatavissa: Selluliitti siloittuu, kun liikut sitkeästi ja vältät sokereita.

  • Kävele, kävele, kävele. Varaa kalenteriisi ilta- tai aamulenkki edes joka toiselle päivälle. Elimistö kaipaa runsaasti happea pystyäkseen pilkkomaan selluliittia aiheut¬tavia rasvasoluja, ja liikkumalla happi virtaa.
  • Lisää tehoja liikuntaan! Ota sauvat kävelylenkille, tee vesijuoksualtaassa kolme ylimääräistä kierrosta ja nouse portaat lenkin päätteeksi. Varaa kalenteriisi ilta- tai aamulenkki edes joka toiselle päivälle. Elimistö kaipaa runsaasti happea pystyäkseen pilkkomaan selluliittia aiheuttavia rasvasoluja, ja liikkumalla happi virtaa. Löysä haahuilu ei auta selluliitin selättämisessä.
  • Vältä suolaista ruokaa, sokeria, prosessoituja elintarvikkeita, valkaistua viljaa, runsaasti tärkkelystä sisältäviä ruoka-aineita ja alkoholia. Keskity valitsemaan lautaselle kasviksia, täysjyvä-viljaa ja hyviä kuidunlähteitä.
  • Kuivaharjaa ihoasi. Se silottaa ihon pintaa ja aktivoi aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa. Harjaile 5–10 minuuttia päivittäin. Jos sinulla on suonikohjuja, raakasilkkihansikkaalla silittely on hyvä vaihtoehto kuivaharjaukselle.
  • Lopeta tupakointi. Tupakointi heikentää verenkiertoa, vaikeuttaa hapen kulkeutumista verenkierrossa ja edes-auttaa siten selluliitin muodostumista.
  • Kosteuta tai öljyä muhkuraista ihoa kuivaharjauksen jälkeen. Öljyt ja voiteet eivät hoida muhkuroita pois, mutta ne tasoittavat ihoa ja saavat sen näyttämään hyvältä. 
  • Hiero! Jämähtäneisiin lihaksiin moni pyytää hierontaa, mutta yhtä lailla sitä voi pyytää muhkuraiholle. Hieronta tehostaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.
  • Kokeile kosmetologia tai lymfahoitajaa, jos liikunta, ravintomuutokset tai hieronnat eivät tehoa. Jos reisien muhkurat ovat kosketusarat, kyseessä voi olla selluliitin vaikein aste, joka vaatii asiantuntijan hoitoapua.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla