Sophia Loren kylpee oliiviöljyssä ja välttelee energiasyöppöjä. Muitakin hyviä kikkoja kukoistavalta kasikymppiseltä löytyy.

Näyttelijä Sophia Loren täytti juuri 80 vuotta. Ja todisti Meksikossa vietetyillä synttäreillään olevansa maineensa veroinen. ”Maailman kaunein luonnollisesti vanhentunut nainen.”

Vähintään yhtä kova meriitti on Genovan arkkipiispan taannoinen tokaisu: ”Sophia Loren on ainoa ihminen, jonka kloonaamisen voisin sallia!”

Monellakaan ei ole Sophian geenejä, mutta kyllä hänkin on hieman kilvoitellut henkisen vireytensä ja ulkoisen vetävyytensä eteen.
Tässä joitakin diivan ryhdikkäitä arkirutiineja OK! -lehden ja Tribe of Nature -sivuston mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Liiku ja valitse seurasi

*En ole koskaan ollut hikijumpan ystävä, mutta teen joka aamu vähintään tunnin kävelyn oli sää mikä hyvänsä. Se on minulle tärkeää myös henkisesti.
*Odotan aina kiinnostuneena, löytyykö seuraavan mutkan takaa joku pikku yllätys. Jotakin kaunista, mitä en ole ennen havainnut.
*Suhtaudun koko elämään samalla tavalla. Kurinalaisesti, uteliaasti ja positiivisesti.
 *Eniten nautin 45-vuotiaan poikani Carlon ja hänen perheensä seurasta. Onneksi minulla on myös ystäviä, joilta opin koko ajan uutta. Negatiiviset ihmiset ja muut energiasyöpöt olen elämästäni jo karsinut.

Oliiviöljyä sisäisesti ja ulkoisesti

*Syön vähän mutta usein. Rakastan täysjyväpastaa ja salaattia. Vältän leipää, koska se turvottaa minua.
*Yövoiteena käytän kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä. Lorautan sitä aimo annoksen myös kylpyveteeni. Jo Antiikin roomalaiset tekivät niin.
Oliiviöljyssä on valtavasti antioksidantteja ja E-vitamiinia, jotka pehmentävät ryppyjä ja korjaavat auringon aiheuttamia vaurioita. Kevyt rusketus on kuitenkin parempi kuin kalvakkuus.
*Ennen kylpyä kuivaharjaan ihoni.

Ryhtiä peliin

*Hyvä ryhti on vielä tärkeämpi asia kuin hoikka kroppa. Kumarainen käynti vanhentaa aina olipa ihminen miten kaunis tai nuori hyvänsä. Tarkkailen ja treenaan ryhtiäni koko ajan - istuessa, seisoessa ja kävellessä. Siitäkin tulee helposti hyvä tapa.
*Tupakoinnin lopettaminen on ollut viisain terveyspäätökseni.

Ja rakkautta!

Edellä mainitun lisäksi Sophian hehkua taitaa lisätä myös suhde meksikolaiseen Carlos Slimiin, 74,  yhteen maailman rikkaimmista miehistä, jonka sijoituskohteisiin kuuluvat muun muassa elokuvat ja lääketiede.

Sisältö jatkuu mainoksen alla