Kirsti haluaisi löytää itselleen kumppanin.
Kirsti haluaisi löytää itselleen kumppanin.

Nyt on hyvät neuvot tarpeen! Mistä uusmaalainen Kirsti löytäisi itselleen miehen? Rakkaat lukijamme, auttakaa Kirstiä ja muita kumppania etsiviä. Vai - oletko sinä se oikea?

Uusmaalaisella Kirstillä, 59, on pitänyt kiirettä töiden ja lasten kanssa. Nyt kun nuorimmat lentävät pesästä, Kirstillä on aikaa miettiä sydämen asioita.

Tässä tilanteessa on moni muukin yli 50-vuotias. Epäsuhta näkyy erityisesti naisten kohdalla: he elävät miehiä pidempään – ja kumppanin kaipuu on kova.

Kirsti on ollut viisi vuotta sinkkuna, ja nyt hänestä tuntuu, että olisi kiva löytää kumppani. Hän on huumorintajuinen ihminen, joka on avoin kaikelle uudelle. Hänet voi bongata niin teatterista, baletista kuin Haloo Helsingin keikalta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kirsti on myös liikunnallinen ja viihtyy luonnossa. Välillä hän pyörähtelee tanssilattialla, välillä zumbamatkalla Espanjassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Kaipaan miestä, joka on kiinnostunut elämästä, Kirsti kiteyttää.

Tarkkoja kriteereitä hän ei halua miehelle laittaa, mutta ikä voisi olla 50–65 vuotta.

Olisi kiva, jos miehen kanssa voisi keskustella kaikenlaisista asioista. Sosiaalinen luonne, lukeminen ja luonnossa viihtyminen ovat plussaa myös, listaa Kirsti.

– Mistä Kirstin kannattaisi etsiä kumppania? Antakaa parhaat vinkkinne Kirstin käyttöön alla olevassa kommentointikentässä.

Tilastojen mukaan yli 50-vuotiassa on naisia enemmän kuin miehiä. Omassa tuttavapiirissäni on noin 10 viksua, eronnutta tai leskeksi jäänyttä naista, mutta ei yhtään tällaista miestä. Eli yli 50-vuotiaan ja erityisesti yli 60-vuotian naisen on mahdotonta löytää kumppania. Ja kun tämänikäiset miehet vielä katselevat itseään nuorempia. Meidän naisten on vain viihdyttävä keskenämme teattereissa ja muissa kulttuuriharrastuksissa ja hoidettava lapsenlapsia. Ihan kivaa sekin.

Minäkin tunnen enemmistönä naisleskiä,oikeastaan miehet ovat vain hetken yksin.Mutta minusta on kummallista että ihmiset (lähinnä miehet) etsivät itseään huomattavasti nuorempaa tai sitten vanhempaa kumppania.Mikä niissä omaikäisissä on vikana,vai onko vika etsijässä.Itse viihdyn tällä hetkellä itsekseni suht hyvin.Oikeastaan elän nyt ensikertaa elämässäni ihan yksin.Ja jos/kun tätä pitempään jatkuu saatan vielä tottua tähän ja tulla vain itsekkääksi, no itsenäiseksi myöskin.Joskus heikkona hetkenä olisi kyllä tarvetta olla se heikompi astia ihan konkreettisesti,mutta näillä mennään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla