Kirsti haluaisi löytää itselleen kumppanin.
Kirsti haluaisi löytää itselleen kumppanin.

Nyt on hyvät neuvot tarpeen! Mistä uusmaalainen Kirsti löytäisi itselleen miehen? Rakkaat lukijamme, auttakaa Kirstiä ja muita kumppania etsiviä. Vai - oletko sinä se oikea?

Uusmaalaisella Kirstillä, 59, on pitänyt kiirettä töiden ja lasten kanssa. Nyt kun nuorimmat lentävät pesästä, Kirstillä on aikaa miettiä sydämen asioita.

Tässä tilanteessa on moni muukin yli 50-vuotias. Epäsuhta näkyy erityisesti naisten kohdalla: he elävät miehiä pidempään – ja kumppanin kaipuu on kova.

Kirsti on ollut viisi vuotta sinkkuna, ja nyt hänestä tuntuu, että olisi kiva löytää kumppani. Hän on huumorintajuinen ihminen, joka on avoin kaikelle uudelle. Hänet voi bongata niin teatterista, baletista kuin Haloo Helsingin keikalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirsti on myös liikunnallinen ja viihtyy luonnossa. Välillä hän pyörähtelee tanssilattialla, välillä zumbamatkalla Espanjassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Kaipaan miestä, joka on kiinnostunut elämästä, Kirsti kiteyttää.

Tarkkoja kriteereitä hän ei halua miehelle laittaa, mutta ikä voisi olla 50–65 vuotta.

Olisi kiva, jos miehen kanssa voisi keskustella kaikenlaisista asioista. Sosiaalinen luonne, lukeminen ja luonnossa viihtyminen ovat plussaa myös, listaa Kirsti.

– Mistä Kirstin kannattaisi etsiä kumppania? Antakaa parhaat vinkkinne Kirstin käyttöön alla olevassa kommentointikentässä.

Vierailija

Nettideittaillu olisi varmasti yksi hyvä vaihtoehto. Sen ovat löytäneet viime aikoina nimenomaan yli viisikymppiset sinkut. Erityisesti perinteiset deittipalstat ovat tämän ikäryhmän suosiossa. Nuoret aikuiset ovat siirtyneet käyttämään deittisovelluksia, mutta vanhempi polvi hakee seuraa edelleen perinteisiltä deittisivustoilta. Kannattaa siis valita esimerkiksi täältä hyvä suomalainen deittisivusto yli viisikymppiselle.

Artikkelissa puhutaan epäsuhdasta miesten ja naisten välillä. Tämä on toki totta, mutta ero miesten ja naisten määrässä on hyvin pieni vielä alle kuusikymppisissä. Deittisivustoilla on tässä ikäryhmässä vielä selvästi enemmän miehiä kuin naisia, joten sen puolesta seuraa voisi kuvitella löytyvän. Itse asiassa yli kuusikymppisissäkin miehiä on palstoilla vähintään yhtä paljon kuin naisia. Miehet näyttävät siis olevan aktiivisempia deittailijoita vanhempinakin.

Toivottavasti Kirsti on löytänyt seuraa!

Tilastojen mukaan yli 50-vuotiassa on naisia enemmän kuin miehiä. Omassa tuttavapiirissäni on noin 10 viksua, eronnutta tai leskeksi jäänyttä naista, mutta ei yhtään tällaista miestä. Eli yli 50-vuotiaan ja erityisesti yli 60-vuotian naisen on mahdotonta löytää kumppania. Ja kun tämänikäiset miehet vielä katselevat itseään nuorempia. Meidän naisten on vain viihdyttävä keskenämme teattereissa ja muissa kulttuuriharrastuksissa ja hoidettava lapsenlapsia. Ihan kivaa sekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla