
Kuva Pia Inberg
Tämä raikas herkku on samalla myös mahtava vitamiinipommi, ja sopii oivasti juhannusjuhlien jälkkäriksi.
4 annosta
1/2 cantaloupe- tai hunajameloni
2 päärynää
2 kiiviä
1 1/2 dl pensasmustikoita
1 banaani
5 cm tuoretta inkivääriä
2 kanelitankoa
2 rkl sitruunan mehua
2 rkl juoksevaa hunajaa
Koristeeksi
2 tuoretta viikunaa
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
- Pilko kaikki hedelmät kulhoon.
- Kuori inkivääri ja halkaise se pitkittäin, niin että syntyy mahdollisimman paljon
makua antavaa leikkauspintaa. - Lisää inkivääripalat, kaneli-tangot, sitruunan mehu ja hunaja salaattiin. Anna maustua jääkaapissa noin 2 tuntia.
- Poista inkiväärin palat ja kanelitangot salaatista ennen tarjoilua.
- Lohko viikunoita salaatin koristeeksi.
Muista myös oivat lisukkeet grilliruuille. Katso koko lista täältä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa