Kalapuikoista syntyy hampurilainen käden käänteessä!
Kalapuikkohampurilainen
4 annosta
16 kpl kalapuikkoa
- 2 rkl öljyä
- 4 kpl ruispaahtosämpylää tai ruispuikulaa
- 4 rkl ketsuppia
- 4 rkl tartar- tai remouladekastiketta rucolaa tai muuta salaattia
- paistamiseen rypsiöljyä
- Paista kalapuikot pakkauksen ohjeen mukaan öljyssä kypsiksi ja rapeiksi.
- Paahda sämpylät. Voitele sämpylän toinen puolikas ketsupilla ja toinen tartarkastikkeella.
- Nosta kalapuikot sämpylöille. Lisää väliin halutessasi rucolaa.
- Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen uunijuuresten kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa