Näiden kalkkunapyöryköiden taika piilee maukkaissa aromeissa, kuten maapähkinäkookoskastikkeessa.

  • 400 g kalkkunan jauhelihaa
  • 1 muna
  • 1 dl rouhittuja cashew­pähkinöitä
  • ½ ruukkua korianteria
  • ½–1 rkl makeaa chilikastiketta
  • 1–2 tl raastettua limetinkuorta
  • ¾ tl suolaa

Kastike

  • 2 dl maapähkinäkookos­kastiketta
  • 2 dl vettä
  • ½ ruukkua korianteria

1. Lisää jauhelihaan muna, rouhitut pähkinät, silputtu korianteri, chilikastike, pestyn limetin raastettu kuori ja suola. Sekoita taikina tasaiseksi.
2. Pyörittele taikinasta tasa­kokoisia lihapullia. Kypsennä paistinpannulla rypsiöljyssä kauniin kullanruskeiksi. Voit tarjota kalkkunapyörykät sellai­senaan tai kastikkeen kanssa.
3. Kuumenna maapähkinäkookoskastike, lisää vesi ja lihapullat kastikkeeseen. Kuumenna ja silppua ennen tarjoilua pinnalle reilusti tuoretta korianteria. Tarjoa jasmiiniriisin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla