Maistuva risotto sopii syksyn kylmeneviin iltoihin. Kantarellit maustavat sen hienosti.

½ l paloiteltuja tuoreita ­kantarelleja
1 rkl oliiviöljyä
1 sipuli
3 dl risottoriisiä
2 dl kuivaa valkoviiniä
7 dl kuumaa kanalientä
rouhittua mustapippuria
1 tl suolaa
1 dl parmesaaniraastetta
3 rkl voita
rosmariinia

  • Puhdista ja paloittele sienet. Kumoa ne pannulle ja haihduta kosteus.
  • Lisää oliiviöljyä, silputtu sipuli ja riisi. Kuullota pari minuuttia. Lorauta joukkoon viini ja vähitellen kuumaa kanalientä. Lisää rouhittua mustapippuria ja suolaa.
  • Kun riisi on kypsynyt ja risotto kosteaa, raasta joukkoon parmesaania. Viimeistele voi­nokareella ja rosmariinilla. Tarjoa heti.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla