Tämä mehevä katkarapupiirakka maistuu kaikille.

  • 1 pkt piirakkataikinaa

Täyte

  • 1 prk (170 g) jokiravunpyrstöjä
  • 1 prk (200 g) ranskankermaa
  • 1 dl jokiravunpyrstölientä
  • 3 munaa
  • 2 dl emmentalraastetta
  • 1 dl hienonnettua tilliä
  • 2 tl sitruunankuorta
  • ¾ tl suolaa rouhittua valkopippuria

1. Painele sulanut taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
2. Valmista täyte. Valuta ravut ja ota liemi talteen.
3. Sekoita ranskankermaan joukkoon rapulientä sekä munat, juustoraaste, hienonnettu tilli, pestyn sitruunan raastettu kuori sekä mausteet.
4. Kaada seos piirakkapohjan päälle ja ripottele jokirapuja
pinnalle.
5. Paista 200-asteisen uunin
keskitasolla noin 30 minuuttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla