Tästä ei patee parane!

6-10 annosta

600 g kirjolohta fileenä
100 g kylmäsavulohta
3 kananmunaa
2 dl kuohukermaa
1 tl sitruunapippuria
½-1 tl suolaa
ripaus muskottipähkinää
ripaus cayennepippuria

Koristeeksi

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

kirsikkatomaatteja
kapriksia
tilliä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
  • Laita uuni kuumenemaan 175- asteiseksi.
  • ˜ Irrota fileestä nahka. Leikkaa filee kuutioiksi. Paloittele kylmäsavulohi. Lisää kaikki ainekset monitoimikoneen kulhoon ja jauha massa tasaiseksi. Jos sitruunapippurissa on suolaa, lisää suolaa vain puoli teelusikallista.
  •  Kumoa massa litran vetoiseen kakkuvuokaan. Laita uuniin reunallinen uunipannu, jossa on vettä. Nosta patee kypsymään vesihauteeseen noin 50 minuutiksi.
  • ˜ Ota patee uunista ja kumoa jäähtyneenä. Koristele ennen tarjoilua tillillä, kapriksilla ja kirsikkatomaateilla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla