Tästä ei patee parane!
6-10 annosta
600 g kirjolohta fileenä
100 g kylmäsavulohta
3 kananmunaa
2 dl kuohukermaa
1 tl sitruunapippuria
½-1 tl suolaa
ripaus muskottipähkinää
ripaus cayennepippuria
Koristeeksi
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
kirsikkatomaatteja
kapriksia
tilliä
Sisältö jatkuu mainoksen alla
- Laita uuni kuumenemaan 175- asteiseksi.
- Irrota fileestä nahka. Leikkaa filee kuutioiksi. Paloittele kylmäsavulohi. Lisää kaikki ainekset monitoimikoneen kulhoon ja jauha massa tasaiseksi. Jos sitruunapippurissa on suolaa, lisää suolaa vain puoli teelusikallista.
- Kumoa massa litran vetoiseen kakkuvuokaan. Laita uuniin reunallinen uunipannu, jossa on vettä. Nosta patee kypsymään vesihauteeseen noin 50 minuutiksi.
- Ota patee uunista ja kumoa jäähtyneenä. Koristele ennen tarjoilua tillillä, kapriksilla ja kirsikkatomaateilla.
Seuraa meitä Facebookissa