
Kata pöytään terävät veitset ananaksen leikkaamiseen.
Tällä helpon herkullisella reseptillä saat mehevyyttä elämään! Syö sellaisenaan tai jälkiruokana.
4–8 annosta
Tarvitset
- 1 ananas
- 50 g voita
- 1 ½ tl kardemummaa
- noin 1 dl tummaa siirappia
- 1 dl pistaasipähkinöitä
Tee näin
- Halkaise ananas. Leikkaa puolikkaat pitkittäin neljän osaan. Leikkaa juuresveitsellä ananaksen kova keskiosa kokonaan pois. Asettele lohkot uunipellille leivinpaperin päälle.
- Sulata voi ja lisää joukkoon kardemumma. Valele ananaksen pinta maustevoilla. Valuta pinnalle tummaa siirappia. Rouhi pistaasipähkinät ja ripottele ne ananaslohkojen pinnalle.
- Kypsennä lohkoja 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia. Tarjoa sellaisenaan tai vaniljajäätelön kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa